Steunzolen voor hoge hakken: nooit meer pijn!

Ben je gek op hoge hakken, draag je ze het liefst elke dag? Of draag je ze bij het uitgaan om je outfit op en top af te maken met een female touch?
Alle vrouwen die hoge hakken dragen, kennen hetzelfde probleem: er komt een moment dat je je hoge hakken het liefst uit wilt doen en op je blote voeten verder wilt lopen of dansen…

Voor jou hebben we dé oplossing: steunzolen voor hoge hakken. Kan dat? Dat kan.

Steun op de juiste plek

Steunzolen voor hoge hakken bieden steun precies op de juiste plek. De meeste standaard oplossingen voor hoge hakken, bieden totaal geen ondersteuning maar geven tijdelijk wat verzachting. Denk maar aan gelkussentjes. Natuurlijk voelt dat even aangenaam comfortabel. Maar gelkussentjes doen verder helemaal niets voor je voeten.

Wil je pijn aan je voeten voorkomen dan heb je iets anders nodig. Ondersteuning die ervoor zorgt dat de druk onder je voeten gelijkmatig wordt verdeeld in plaats van dat deze volledig op de voorvoet drukt.

Stevig, comfortabel en onzichtbaar
Onze steunzolen voor hoge hakken zijn heerlijk zacht en bijna onzichtbaar. De zooltjes bieden ondersteuning onder de voetholte en zijn stevig maar comfortabel en veerkrachtig. Je plakt de zooltjes eenvoudig in de schoen waardoor je het naar voren schuiven van het zooltje voorkomt.

Hoewel de pijn onder je voeten de meest opvallende klacht is bij het dragen van hoge hakken, zal je merken dat je ook geen last meer hebt van je kuiten of vermoeide beenspieren als je steunzolen voor hoge hakken draagt.

Nog meer goed nieuws: onze steunzolen voor hoge hakken – de High Heels Comfort – passen óók in open sandalen, plateaus en slippertjes.

Haal je hakken maar uit de kast!

Bestel hier steunzolen voor hoge hakken

 

Voetklachten? Super vervelend. Lotty Rothuizen schreef deze duidelijke uitleg zodat jij nu zooltjes kunt kiezen die passen bij je klacht.