arrow left Terug naar overzicht

Kerstblog – De leukste kerstcadeaus op een rij

Hebben we sinterklaas nét achter de rug, moet je wéér bedenken met welke cadeautjes je jouw dierbaren blij maakt. Voor veel mensen een echte uitdaging, zeker als je cadeaus moet kiezen voor de hele familie.
Footlogics helpt je graag een handje! We hebben voor jou een aantal toffe kerstcadeau-bundels samengesteld en ingedeeld in verschillende categorieën. Bovendien hebben we er een thema aan gekoppeld en zijn alle cadeautjes gericht op vitaliteit en ontspanning.
En het leuke is, je shopt deze cadeaus lekker vanuit je luie stoel 😉

Voor de drukbezette vrouw
Of je nu een gezin hebt, een drukke baan of even een time-out hebt genomen, de meeste vrouwen hebben het tegenwoordig druk-druk-druk. Nu kun je natuurlijk een agenda geven of een cursus timemanagement… maar of je daar vrienden mee maakt?
Beter stel je een lekker beweeg-en-relaxpakket samen.
1. Wat dacht je van verschillende soorten thee. Valeriaan om wat rust te creëren, kamille om beter te slapen en rooibos om het immuunsysteem een boost te geven. Zo mak je van een stresskip een echte theemuts.
2. Iemand die altijd te weinig tijd heeft, moet vooral tijd nemen voor zichzelf! Naar buiten en een lekkere wandeling maken, daar frist iedereen van op. Met deze inlegzooltjes loop je extra (lang) lekker.
3. Er is geen vrouw die het niet lekker vindt: een dagje sauna of gewoon een behandeling in een beautysalon. Koop een tegoedbon of – nog leuker – maak er een zelf. Laat haar meteen een dag in haar agenda blokken, anders komt het er weer niet van.

Voor de sportieve man
Sportieve mannen zijn dol op cijfertjes. Hoeveel kilo ze tillen of wegen, hoeveel kilometer ze hebben gelopen en hoe groot de omvang van hun biceps is. En onsportieve mannen? Die steken liever hun kop in het zand. Toch hebben we een paar cadeaus die voor beide mannen geschikt zijn. De een is er blij mee en de ander kan het opvatten als een liefdevolle hint en stimulans om te beginnen.
1. Op nummer 1 staat natuurlijk het sporthorloge. Niet alleen populair omdat je er bijna alles mee kunt meten, maar het is meteen een fijne gadget waar de meeste mannen uren zoet mee zijn.
2. Als hij dan toch zijn stappen telt, kan hij net zo goed een extra ommetje maken. En een ‘ommetje’ is dan al snel 10 kilometer! Daarom zijn goede sportschoenen extra belangrijk. Je kunt natuurlijk ook fijne sport inlegzolen kopen, dan gaan de oude sportschoenen nog een extra rondje mee en voorkom je allerlei nare blessures.
3. Een beetje man houdt van fikkie stoken! Daarvoor hoef je hem echt niet op survivalkamp te sturen. Met een vuurkorf of vuurschaal kun je gewoon fikkie steken in de achtertuin. Juist in winter is het heerlijk om je handen te warmen aan een zelf gestookt vuurtje. Warme chocomel en/of glühwein erbij… dat worden ouderwets gezellige feestdagen!

Voor het kind dat alles al heeft
Een cadeautje kiezen voor een kind, dat kan behoorlijk lastig zijn. Jij hebt het idee dat ze werkelijk alles al hebben, zij denken daar heel anders over. De hele maatschappij is ingericht op meermeermeer, dus je kunt het ze niet echt kwalijk nemen. Wij van Footlogics willen je graag inspireren om een ander voorbeeld te geven. Dus geen Playstation, niet nóg meer Lego en ook geen nieuwe telefoon. Denk dit jaar eens aan samen dingen beleven, herinneringen maken, nieuwe ervaringen opdoen. Niet alleen verbindend maar ook nog eens duurzaam!
1. Reserveer van tevoren alvast tickets voor de schaatsbaan. Lekker warm ingepakt, thermosflesje en krentenbollen mee. Vergeet niet om ook alvast schaatsen te huren als je die zelf niet hebt. Om te zorgen dat de kids aan het einde van de middag geen blaren hebt, koop je een paar heerlijke zachte inlegzolen speciaal voor kinderen die ook nog ondersteuning geven bij de voet. Heb je gelijk een pakje waar je de tickets in kunt verstoppen!
2. Ga met z’n allen naar een escaperoom. Samenwerken en competitie gaan hand in hand. De kleinste blijkt ineens de slimste te zijn en de oudste de snelste.
3. Niet schrikken, want we gaan straks een vies woord zeggen, dat je waarschijnlijk al heel lang niet in de mond hebt genomen en waarvan de kids misschien nooit hebben gehoord 🥴… Komt ’ie: m u s e u m.
Ja, je leest het goed. Museum. Verwacht niet dat ze je gelijk om je nek springen van dankbaarheid – dat komt pas achteraf. Een tripje naar een tof museum begint online bij de Museum Jeugd Universiteit. Begin niet te ingewikkeld. Ieder kind vindt het spannend om een rondleiding te krijgen door een oude gevangenis. Dat is toch iets anders dan staren naar een schilderij van van Gogh 😉

Voor opa’s en oma’s
Vooral oudere mensen kunnen zich tijdens de feestdagen eenzaam voelen. Terwijl wij druk zijn, kruipt voor hen de tijd soms voorbij. Het mooiste cadeau wat je dan kunt geven, is niet in geld of materiaal uit te drukken. Het mooiste cadeau is aandacht. Nodig ze uit voor een van bovenstaande uitstapjes, een gezamenlijke lunch of naar de uitvoering van een koor. Nog drie simpele dingen die je samen kunt doen. Klein gebaar, groot plezier.
1. Senioren komen niet zo vaak meer buiten. Hun wereld wordt steeds kleiner en alles verandert. Een simpel autoritje in de (wijde) omgeving roept vaak veel mooie herinneringen en verhalen op. Een uurtje tuffen is vaak al genoeg.
2. Koop een digitaal fotolijstje dat jullie zelf (op afstand) kunnen vullen met je eigen foto’s. Zo blijven opa en oma betrokken bij jullie dagelijkse leven. Hoe leuk is dat, als ook de kleinkinderen iets van hun leven delen?
3. Ook – of juist- voor ouderen is beweging belangrijk. Neem jouw geliefde senior regelmatig mee voor een loopje. Al is het maar tot het einde van de straat. Koop de meest comfortabele inlegzooltjes voor in hun schoenen. Zo wordt lopen weer fijn. Wil je extra lief zijn? Masseer dan daarna lekker oma’s voetjes met een weldadige voetencrème. Wedden dat ze de volgende keer staat te trappelen om mee naar buiten te gaan?

En nu jij, lieve lezer. Zorg je ook goed voor jezelf?
Heb jij je lippen gestift en je haar opgestoken? Heb je jouw mooiste jurk uit de kast gehaald en die glitterschoenen met hoge hakken opgepoetst? Zorg dan dat je er ook de hele dag met een glimlach op kunt lopen. Als je dan toch zooltjes gaat kopen voor de hele familie, bestel er dan een paar high heel comforts bij. Succes gegarandeerd.

Footlogics wenst jou fijne feestdagen!

Hier vind je al onze inlegzolen op een rij

Over de schrijver
dropdown

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

payment gateways
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo