Footlogics en Retail

Mijn naam is Moniek van Footlogics. Ik wil je graag laten kennismaken met Footlogics Inlegzolen.

Footlogics bestaat ruim 14 jaar en zijn er een heleboel mensen die dankzij onze inlegzooltjes lekker lopen, zonder pijn. Ondertussen worden onze inlegzooltjes verkocht bij ruim 100 verkoopadressen verspreid door het hele land. Footlogics vind je bijvoorbeeld bij schoenmakerijen, drogisterijen en in het assortiment van (medische)pedicures en (fysio)therapeuten. Ook in België hebben we inmiddels een aantal verkooppunten.

Footlogics-retail-display

Alweer nieuwe inlegzooltjes?

Footlogics ontwikkelt steeds nieuwe inlegzooltjes. Omdat iedere loper anders is, andere schoenen draagt, andere activiteiten doet en andere klachten heeft.

Footlogics zijn er in verschillende modellen

We hebben met onze inlegzolen al heel veel mensen blij gemaakt: mensen met voetklachten als hielspoor, sporters, mensen die in de zorg, beveiliging, luchtvaart en horeca werken.

30-dagen-niet-tevreden-geld-terug-garantie

Footlogics zijn altijd het proberen waard want we bieden een bijzondere 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug-garantie. Dat betekent dat alle klanten Footlogics 30 dagen mogen proberen. Voldoen ze niet aan de verwachting dan mogen de zooltjes teruggebracht worden. Je klant mag ruilen of krijgt het aankoopbedrag terug. Jij als afnemer van Footlogics ontvangt van ons gratis een vervangend paar zooltjes.

Voor iedere klacht een ander zooltje

De verschillende zooltjes bieden support bij de meest voorkomende voet- en pijnklachten zoals hielspoor, pijn aan de bal van de voet en lage rugklachten. Klachten die niet alleen voorkomen bij oudere mensen maar ook bij veel mensen met een staand beroep.

Draagcomfort en kwaliteit

Footlogics zijn ontwikkeld volgens de meeste recente orthopedische inzichten in samenwerking met podotherapeuten in Spanje en Australië. De zolen zijn gemaakt van lichte materialen die zowel ondersteuning, draagcomfort als schokdemping geven.

Hoge hakken zonder pijn

We hebben zelfs een zooltje voor hoge hakken: Footlogics High Heel Comfort. Een zooltje dat met de feestdagen in aantocht zeer welkom is. Ze passen in laarzen, chique pumps en stiletto’s.
Met de Footlogics zooltjes bied je je klanten een waardevolle aanvulling op het assortiment.

Maar misschien ben je nog niet overtuigd? Als je serieus geïnteresseerd bent kun je onze inlegzolen eerst kosteloos zelf uitproberen. Je hoeft hiervoor alleen een gewenste schoenmaat door te geven en je ontvangt een gratis proefpakketje met de verschillende typen inlegzolen.

Voor vragen en meer informatie kun je rechtstreeks bellen op 036 5260 888, of stuur ons een mail. Ik kijk ernaar uit!

Moniek van Footlogics

 

Terug naar boven

Privacy voorkeuren

Om je bezoek aan onze website zo soepel mogelijk te laten verlopen plaatsen we een aantal cookies. Ga naar de pagina privacy voorkeuren om dit per categorie in te stellen, of klik op de knop "alles accepteren" om dit toe te staan.

Privacy policy | Sluiten
Voorkeuren