Als je bestelling geplaatst is ontvang je van ons per mail een orderbevestiging.

Heb je onze mail niet ontvangen? Controlleer ook het spamfilter en hengel de mail eruit. Zit hij daar ook niet in? Neem dan eventjes contact met ons op. Wil je geen enkele statusupdate missen? Voeg info@footlogics.nl dan toe aan je vertrouwde contactpersonen.

Als je op werkdagen voor 16.00 bestelt dan gaan je zooltjes ook dezelfde dag de deur nog uit.

We versturen al onze pakjes met PostNL en meteen als je pakje verzonden is krijg je van ons een verzendbevestiging.
PostNL houdt je via mail en de PostNL App, als je die geinstalleerd hebt, op de hoogte van de status met een unieke trackingcode.
We maken zoveel mogelijk gebruik van PostNL brievenbuspakje om je bestelling te versturen. Je hoeft dus niet thuis te zijn als je zooltjes bezorgd worden, je vindt je pakje gewoon op de mat!

Over pakjes die niet door de brievenbus gaan en Ophalen bij PostNL ServicePoint

Bestellingen die we niet als brievenbuspakje kunnen versturen gaan mee met PostNL Pakketservice en worden aangeboden bij de deur. Als je niet thuis bent dan probeert de bezorger je pakje bij de buren af te leveren. Lukt dat niet dan gaat je pakketje je mee naar het dichtstbijzijnde servicepunt waar je je zooltjes op het moment dat het je uitkomt kunt ophalen. Als je zooltjes voor je klaarliggen op het servicepunt ontvang je daarvan een mail of bericht in de app van PostNL.

Voor België en Duitsland geldt: als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 16.00 hebt besteld en je betaling is ontvangen, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden als pakketje via PostNL Pakketservice. Als het pakket niet bij de eerste poging niet kon worden bezorgd, dan krijg je een niet-thuis briefje in de brievenbus en een e-mail waarmee het pakket via track en trace verder gevolgd kan worden. Het pakket gaat daarna naar een PostNL-servicepunt of afhaalpunt waar je het in principe vanaf de volgende dag kan ophalen.

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]