Onze garantie

30-dagen niet-tevreden-geld terug

Wij hanteren een 30 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie. Wat betekent dat? Je mag Footlogics een maandlang uitproberen. Voldoen ze niet aan je verwachting dan kun je jouw aankoop retourneren. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van ons terug. Dus ook de verzendkosten. Deze garantie geldt óók als je de zooltjes op maat hebt moeten bijknippen.

hart-30-dagen-niet-tevreden-geld-terug-garantie

Advies: De werking van onze zolen is o.a. gebaseerd op het bieden van support in de holte van de voet. Heb je een overgangsmaat (maat 37 1/2, 40 1/2, 43 1/2 en maat 46 1/2)? Kijk dan even naar de lengte van de tenen; zijn deze in verhouding lang, kies dan voor een kleinere maat. Heb je korte tenen, kies dan voor de grotere maat. Natuurlijk kun je de zolen kosteloos ruilen als je niet de juiste maat hebt gekozen.

Test na aankoop de support door op de zolen te gaan staan voor je ze in de schoenen te plaatst; de support moet voelbaar zijn in de holte van de voet.

Het duurt misschien een paar dagen voor je voeten helemaal gewend zijn aan de ondersteuning van Footlogics. In het begin kunnen de inlegzolen wat vreemd aanvoelen. Dat verdwijnt bij de meeste mensen na 1 of 2 weken.

Levertermijn

Footlogics levert graag snel! Na ontvangst van de betaling kun je de bestelling binnen twee werkdagen in huis verwachten. Voor leveringen naar de rest van Europa geldt een levertermijn van drie tot vijf werkdagen.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je een klacht, een op- of aanmerking of juist een compliment, neem dan contact op met Moniek Martens, (T) 036 5260 888, stuur een mail naar info@footlogics.nl of gebruik het contactformulier. We reageren snel. Je kunt binnen 8 uur een antwoord verwachten.

Terug naar boven

Privacy voorkeuren

Om je bezoek aan onze website zo soepel mogelijk te laten verlopen plaatsen we een aantal cookies. Ga naar de pagina privacy voorkeuren om dit per categorie in te stellen, of klik op de knop "alles accepteren" om dit toe te staan.

Privacy policy | Sluiten
Voorkeuren