30-dagen niet-tevreden-geld terug

Wij hanteren een 30 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie. Wat betekent dat? Je mag Footlogics een maandlang uitproberen. Voldoen ze niet aan je verwachting dan kun je jouw aankoop retourneren of ruilen.

Deze garantie geldt óók als je de zooltjes op maat hebt moeten bijknippen.

Wil je ruilen?

Als we je zooltjes terug hebben sturen we zo snel mogelijk je nieuwe zooltjes op. Zijn deze zooltjes goedkoper? Dan kun je het prijsverschil nadat ze bij ons de deur uit zijn, binnen 5 werkdagen op je rekening terugverwachten.
Heb je een duurdere uitvoering gekozen? Dan sturen we je een iDEAL betaallinkje om het prijsverschil af te ronden. Natuurlijk mag je geruilde zooltjes ook altijd 30 dagen testen.

Wil je annuleren?

Bij je bestelling komt een retourformulier mee. Gebruik dit om je zooltjes terug te sturen.  Je krijgt het volledige aankoopbedrag van ons terug. Dus ook de verzendkosten als je die betaalde.

Retourformulier FOOTLOGICS Inlegzolen (2) (1)

LET OP: Ons gratis antwoordnummer werkt alleen voor Nederlandse retouren. Retourneren of ruilen vanuit het buitenland? Neem dan eventjes contact met ons op.

hart-30-dagen-niet-tevreden-geld-terug-garantie

Wacht nog heel even voordat je de zooltjes retour stuurt!

Misschien is het helemaal niet nodig en dat bespaart jou weer een hoop gedoe. Controleer eerst dit:

‘De (volle lengte) zooltjes passen niet in mijn schoenen’

1.Vervang het originele voetbed 
Heb je het originele voetbed uit je schoenen gehaald en vervangen voor de volle lengte zool?
2. Op maat knippen.
Je kunt de zooltjes eenvoudig op maat knippen; volg de lijntjes aan de onderzijde van de zool of leg het originele voetbed tegen de zooltjes aan. Aftekenen en op maat knippen maar!
3.De juiste schoen
Misschien zijn de Footlogics zooltjes van je keus niet geschikt voor de schoenen waar je ze in wilt. Neem eventjes contact op dan overleggen we samen welke Footlogics uitvoering misschien beter of fijner is voor je voeten en/ of schoenen.
4.De juiste maat Footlogics
Heb je de juiste maat gekozen? Bij een hoge wreef en /of tussenmaat van bijvoorbeeld 37 naar 38 adviseren we in principe de kleinere maat te kiezen. Als je het nodig is, kun je je zooltjes altijd nog omruilen voor een maatje kleiner. Kijk voor alle informatie over het kiezen van de juiste maat onder ‘maat’ in het tabblad-menu wat je op elke productpagina vindt.

‘De zooltjes zitten niet lekker’

1. Wennen
Soms duurt het even om aan de voetboogondersteuning te wennen. Zeker als je geen steunzooltjes gewend bent of als je voeten erg doorgezakt zijn kan het in het begin oncomfortabel voelen. Voelt het niet meteen fijn? Bouw het gebruik dan op: elke dag iets langer of zolang het goed voelt. Neem gerust de tijd, je hebt 30 dagen om te testen.
2. De juiste voetboogondersteuning.
Went het niet? Dan kan het zijn dat de voetboogondersteuning van de zooltjes van je keus voor dit moment teveel is. Dan kan het een goed idee zijn om zooltjes te proberen die minder uitgesproken ondersteuning bieden.
Footlogics Comfort, Comfort PLUS en Footlogics Casual bieden de meest uitgesproken ondersteuning, Footlogics Sports geeft middelstevige ondersteuning en onze Footlogics Sensi heeft meest milde ondersteuning. Neem gerust contact op als we je kunnen helpen bij je keus!

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je een klacht, een op- of aanmerking of juist een compliment, neem dan contact op met Moniek Martens, (T) 036 5260 888, stuur een mail naar info@footlogics.nl of gebruik het contactformulier. We reageren snel. Je kunt binnen 8 uur een antwoord verwachten.

Naar alle inlegzolen van Footlogics

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]