Kiyoh fotolijstje 8.6

Dit zeggen onze klanten

We hebben een naam hoog te houden! Twee weken nadat u bij ons een bestelling heeft gedaan ontvangt u van ons via KIYOH-klantbeoordelingen een uitnodiging om uw ervaring met Footlogics te delen en te publiceren. Zodat méér mensen kunnen genieten van het gevoel van lekker lopen.

Meest recente onafhankelijke KIYOH klantbeoordelingen

Zeeeer tevreden klant !

Mijn zoon van 7 klaagde al een tijdje van pijn vanachter onder zijn voetzolen .Hij speelt voetbal en doet 4 trainingen en 1 match per week.Dus op advies van kine rekoefeningen en zooltjes gebruikt .Na een week was de pijn zo goed als verdwenen. Zoon blij en ouders blij ! CONCLUSIE INLEGZOLEN VAN FOOTLOGICS HELPEN !Ik raad ze iedereen aan .

Aanbevelen? Ja
04-10-2022 Jimmy , Gerheide Balen

Slecht

De zooltjes zijn te hoog, waardoor ik uit mijn schoen wip.

Aanbevelen? Ja
04-10-2022 Jessica, Aalsmeer

ze lopen lekker, niet geschikt voor elke wandel/gymschoen

inlegzolen zijn goed, maar passen niet altijd in elke gym/wandelschoen. ook niet na bijknippen

Aanbevelen? Ja
03-10-2022 marianne , Amsterdam

Fijne zooltjes

Het is even wennen, maar geeft snel loop plezier.

Aanbevelen? Ja
03-10-2022 ANNIE Leen, NIEUWERKERK AD IJSSEL

geweldig gevoel !! lopen alsof je op wolken loopt !!

na aanschaf meteen in gebruik genomen . en ja het helpt me om haast pijnvrij te lopen !! , heb ze nog maar kort maar merk een duidelijk verschil !! . zou ze zeker aanbevelen !!

Aanbevelen? Ja
03-10-2022 r. van Olffen, ROTTERDAM

Alleen maar positief

Ik kreeg goed advies en ook de service erna is zeer goed. Ik ga binnenkort de andere zooltjes ook bestellen. Dan hoef ik ze niet steeds eruit te halen als ik andere schoenen aan wil

Aanbevelen? Ja
03-10-2022 T.Tan, Aalsmeer

Boven verwachting

Ik werk als kok in een drukke Brasserie Jansen in het hartje van Zwolle.. En ik sta bijna 7uur lang achter elkaar.. En mijn voeten zijn super ondersteuning nodig.. En dat geven jullie sooltjes zeker weten..

Aanbevelen? Ja
03-10-2022 Marion Van der Veen, Zwolle

Super klanenservice, doet wat het beloofd!

Er ging van mijn kant iets mis met bestellen en dit werd heel snel opgelost via WhatsApp contact! Snelle levering en de zooltjes doen waarvoor ik ze besteld heb!

Aanbevelen? Ja
28-09-2022 Leonie Willemsen, Lage

Even wennen, maar dan heerlijk!

Na het aanschaffen van deze zooltjes, heb ik na 2 weken wennen, bijna geen hielspoor meer, warme voeten en loop er heerlijk op. Na aangemeten zooltjes van de podoloog, heb ik met deze zooltjes veel meer comfort. Dus ik koop er nog een paar bij!

Aanbevelen? Ja
27-09-2022 Maria, Peerdeman

Slecht

Ze laten los en verschuiven in je schoenen

Aanbevelen? Ja
27-09-2022 Yvonne , Waalwijk

Ondersteuning redelijk tot goed

Via huisarts naar podoloog geweest. Linker grote teen is hypermobiel en pees is overbelast met 2 scheurtjes. Met aangepaste inlegzool moet worden gecorrigeerd,hoop dan pijnvrij te zijn. Deze footlogics blijf ik in huis dragen; voor langere afstanden de aangepaste versie van die podoloog.

Aanbevelen? Ja
26-09-2022 Johan, Nieuw Lekkerland

Hele fijne ondersteunende inlegzolen!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe inlegzolen. Ook al heb ik er nog niet erg veel op gelopen, voelde ik meteen dat ze mijn voeten goed ondersteunen en fijn aanvoelen. Hopelijk zijn ze goed genoeg op de lange termijn om mijn dure zooltjes van de podoloog te vervangen.

Aanbevelen? Ja
26-09-2022 Danielle, Wassenaar

Super goed

Mijn ervaring met Footlogics is heel super. Voor het eerst een paar inlegzolen besteld en ze zitten perfect,en ik had na een dag dragen geen last meer van mijn voeten vooral de bal onder mijn grote teen was ook verholpen. Ik heb zelf suiker dus veel mensen weten ervan hoe je voeten dan aan voelen. Dus een 10 voor deze inlegzolen en Footlogics. Ik neem de volgende zeker weer de zelfde inlegzolen. Ik ben hier erg blij mee bedankt Footlogics.

Aanbevelen? Ja
26-09-2022 Ed, Dordrecht

Prettig.

De voetzolen zijn erg fijn. Ik heb ze meteen op maat gemaakt en in mijn schoenen gedaan. Het loopt nu heerlijk.

Aanbevelen? Ja
26-09-2022 José , Lobith

Comfortabel

Goed voetbed, comfortabel in gebruik.

Aanbevelen? Ja
26-09-2022 Jos, Nieuwegein

Snelle levering

Zooltjes zijn snel geleverd. Maat klopte precies. Ze passen perfect in mijn schoenen. Ik moet wel breedere schoenen aan omdat de zool van sommige schoenen vast zit. Hierdoor past de schoen niet als er zooltjes in zitten

Aanbevelen? Ja
26-09-2022 Marion, Apeldoorn

Geen klachten meer.

Mijn zoon had door platte voeten klachten aan zijn voet. Met de gekochte zooltjes had hij direct steun en verlichting. De klachten waren in 2 dagen weg!

Aanbevelen? Ja
26-09-2022 Willy , Groningen

Beter dan de meeste standaard zolen maar geen vervanging van aangemeten zolen.

Het is helaas niet veel meer dan een netjes standaard voetbed. Als vervanging van versleten steunzolen vallen ze toch tegen, mede omdat ze (veel) te zacht zijn en dus alsnog door zakken. De gouden bergen die beloofd werden worden dus niet (altijd) gehaald.

Aanbevelen? Ja
21-09-2022 Ronald, Gorredijk

zorgvuldig ... goed over nagedacht .... voetproblemen opgelost .... verademing !

Ik sta ervan te kijken dat een algemeen standaard-voetzool zo goed en perfect aansluit op mijn voetproblemen ... pijn in de hiel direct verdwenen en bij het 's-ochtends opstaan is de stijfheid zo goed als verdwenen ... dank je wel Moniek !

Aanbevelen? Ja
21-09-2022 Antoinette, Hilvarenbeek

De pijn is stukken minder

Na gebruik van de zolen ervaar ik minder pijn tijdens t lopen. Ook in de avonden minder zeurende pijn in ruststand. Ben dus heel tevreden en zit na te denken om een 2e paar te kopen.

Aanbevelen? Ja
21-09-2022 Sandra, Wijk bij duurstede

perfect

Perfecte zolen, lopen erg prettig. De pijn van hielspoor is aanzienlijk minder!

Aanbevelen? Ja
20-09-2022 Marion, Blokker

Wat een verademing

Goedemorgen, Ik was. Sceptisch na allerlei zolen uitgeprobeerd te hebben. Even wennen maar in een woord geweldig.

Aanbevelen? Ja
20-09-2022 Marcel, Lelystad

Je loopt er zo op weg.

Deze bevallen mij beter dan gelzooltjes.

Aanbevelen? Ja
19-09-2022 I&A, Veeningen

Alles prima.

Besteld vlot ontvangen en al na enkele dagen een enorme verbetering. Ik gebruik ze in mijn werkschoenen en in mijn sensible schoenen. Een prima combinatie Ik kan iedereen deze inlegzolen aanbevelen.

Aanbevelen? Ja
19-09-2022 Henk Bollen, Hattem

Fijn

Loop er heel prettig op, dempt de hielspoorpijn goed

Aanbevelen? Ja
19-09-2022 Viem, Amsterdam
payment gateways
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo