Kiyoh fotolijstje 8.6

Dit zeggen onze klanten

We hebben een naam hoog te houden! Twee weken nadat u bij ons een bestelling heeft gedaan ontvangt u van ons via KIYOH-klantbeoordelingen een uitnodiging om uw ervaring met Footlogics te delen en te publiceren. Zodat méér mensen kunnen genieten van het gevoel van lekker lopen.

Meest recente onafhankelijke KIYOH klantbeoordelingen

Prima

Snelle levering Pasvorm prima. Zeer tevreden

Aanbevelen? Ja
27-05-2024 Hilly Van der vegt, Ossenzijl

Footlogics Comfort Plus erg fijne inlegzolen

Bij binnenkomst kon in niet wachten met het op maat maken van mijn inlegzolen. Was erg duidelijk en zo gepiept. Ik hoop nu eindelijk een zool te vinden die de pijn in mijn voet(en) zal verlichten. In het begin kreeg ik meer pijn omdat mijn voeten nog moesten wennen. Nu ik deze fase voorbij ben, merk ik dat ik alleen nog pijnloos kan lopen met deze zolen in mijn schoenen. Top zolen!

Aanbevelen? Ja
27-05-2024 Patricia, Wateringen

Ik heb er zeker baat bij!

Klachten minder heftig!

Aanbevelen? Ja
27-05-2024 Ellie, Wezep

Positieve ervaring na een drie weken.

Duidelijke verbetering van mijn hielspoor.

Aanbevelen? Ja
27-05-2024 Willy , Hallaar

Je word erg goed geholpen, en een prima service.

Als de zooltjes niet voldoen, kun je ze gratis terugsturen. Je kunt ook andere zooltjes proberen. Moniek heeft ook veel aandacht voor je. Ben blij met Footlogics.

Aanbevelen? Ja
27-05-2024 M.J Van Berkel, Lieshout

Wat een positieve ervaring!

Door hielspoor bij Footlogics gekomen. Wat een positieve ervaring. Pakje zou bezorgd worden in de brievenbus. Die dag niets gezien maar wel melding in de post.nl app dat het bezorgd was. Mail gestuurd naar Footlogics dat ik niets had gekregen. Dezelfde avond al mail van Moniek van Footlogics om 19.15 uur dat het vaker voor komt. Dat ik even de dag erna af moet wachten. En ja hoor, dag erna bezorgd. Post.nl geeft dus aan dat het bezorgd is maar dat is niet altijd waar. Het persoonlijke berichtje van Moniek, zelfs na sluitingstijd, gaf zeer groot vertrouwen. Wat een service en betrokkenheid naar de klant. Hulde! Moest even een dag wennen aan de zooltjes maar wil nu in elke schoen deze zooltjes hebben. Bieden fantastische steun. Gebruik ze nu 2 weken, heb uiteraard nog last van hielspoor maar bemerk vooruitgang. Fantastisch geholpen middels persoonlijke benadering. Erg prettig!!!

Aanbevelen? Ja
27-05-2024 Bert, Ruurlo

Geweldig

Na 1 dag de zooltjes gedragen.......geen hielspoor pijn meer

Aanbevelen? Ja
27-05-2024 Herman, Posterholt

Top inleg zooltjes

Ik loop nu ongeveer 2weken met de binnen zooltjes. Zeer tevreden pijn in mijn hiel is weg. Topppie had ik eerder moeten bestellen bij jullie. Een aan rader

Aanbevelen? Ja
23-05-2024 Toine , Oosterhout

comfortabele hielverhoging

Ik had last van hielspoor. Door de zachte hielverhoging, zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Let op, je moet ze wel in de juiste schoenen dragen.

Aanbevelen? Ja
23-05-2024 Marco, Nijverdal

Zolen lopen goed

Ik heb sinds jaren steunzolen van de Podotherapeut. Ik heb last van chronische peesplaatontstekingen en hielspoor. Ik kon niet meer lopen op de steunzolen en heb zolen via Footlogics besteld. Deze bevallen een stuk beter en kan het lopen langer volhouden.

Aanbevelen? Ja
23-05-2024 Bernadette den Hollander, Rheden

al jaren zeer tevreden over de footlogics comfort inleg zooltjes

al jaren zeer tevreden over de footlogics comfort inleg zooltjes, helpt echt heel goed tegen hielspoor en zere knieën. het product en het merk is betrouwbaar, snelle levering, en zeer betrouwbare retour afhandeling, als je zooltjes niet bevallen en je een ander model wil is dit ( binnen de termijn ) geen probleem.

Aanbevelen? Ja
21-05-2024 CdV, Brakel

Fijne zooltjes

Heb al een tijdje last van hielspoor .Nadat eerst andere dingen in mijn schoenen geprobeerd had die niet hielpen ,de voetzooltjes van Footlogics besteld .Hoewel ik nog niet helemaal van mijn hielspoor af ben bevallen deze zooltjes goed ik voel het verschil.Heb ze nu in twee paar schoenen sinds een paar weken .Bergschoenen en mijn gewone wandelschoenen.Op advies heb ik nu de casual zooltjes voor in mijn sandalen besteld .Ben benieuwd

Aanbevelen? Ja
21-05-2024 José , Harlingen

Genieten van lopen

Ik heb moeilijke voeten/doorgezakte voeten.Ik had deze al eerder...uit gemak eens gekeken naar andere inlegzolen...maar bij lange na niet dit gevoel..dus ben hier weer heel blij mee. Binnenkort 2 paar extra bestellen voor meer schoenen. Ik loop weer met plezier en superondersteuning..en gaan lang mee!

Aanbevelen? Ja
20-05-2024 Renate Pannekoek, Epe

Geen wondermiddel

In elk geval geen wondermiddel tegen hielspoor. Misschien helpt het een beetje op wat langere termijn.

Aanbevelen? Ja
20-05-2024 Otto, Amsterdam

Bijna tot geen last van branderige voeten

Blij met de inlegzooltjes. De zooltjes zitten in mijn wandelschoenen. Langste afstand tot nu toe van 30 km gelopen. Tijdens wandelen geen last en naderhand ook een stuk minder.

Aanbevelen? Ja
20-05-2024 Sigrid, Malden

Uitstekend

Ik had last van hielspoor en heb hieltjes gekocht en oefeningen voor mijn voet gedaan. Niets hielp. Ondertussen via fb footlogics gezien en 1 paar gekocht. Ondertussen naar huisarts geweest en mijn voet zakt door. Ik heb hem mijn schoenen met de inlegzolen van footlogics laten zien en zij dat die inderdaad ondersteuning bieden. Ondertussen is mijn voet beter nog niet helemaal op en top. Maar ik probeer zoveel mogelijk die zooltjes aan te doen voel dat ik er ondersteuning mee heb. Geen weggegooid geld!

Aanbevelen? Ja
20-05-2024 Anja Withofs, Zandhoven

Zeer tevreden!

Zijn zeer tevreden met de zooltjes van Footlogics. Zitten fijn in je schoenen en goede kwaliteit. Vlotte bezorging en past door de brievenbus.

Aanbevelen? Ja
20-05-2024 Jurgen, Ouderkerk aan den IJssel

Comfortabel

Zolen besteld n.a.v. knieklachten en x benen, klachten flink afgenomen door comfortabele zool die doorzakken voet helpt tegen te gaan

Aanbevelen? Ja
20-05-2024 Carla, Heerhugowaard

Topservice

De zooltjes zijn fijn. Los van de zooltjes ervaar ik dat de service top is. Via mail direct contact en als er wat is wordt er direct op ingespeeld. Ik zou iedereen adviseren de zooltjes te proberen.

Aanbevelen? Ja
17-05-2024 Monique, Arnhem

Ik kan weer stappen!

Ik kreeg hielspoor en kon nog heel moeilijk stappen, had heel veel pijn. In de hoop dat ze zouden helpen bestelde ik een paar zolen en was er zo tevreden over dat ik er nog bij bestelde, volledige en halve. Mijn hielspoor is nog niet verdwenen, dit kan maanden duren, maar ik kan weer stappen! Ik ga de zolen ook blijven gebruiken in al mijn schoenen want ik voel dat ze mijn voeten in de juiste positie zetten. Bedankt! Lucette

Aanbevelen? Ja
16-05-2024 Lucette , Zemst

Zijn geweldig deze zooltjes

Zitten perfect en geen last meer van mijn hielspoor en mijn doorgezakte voet . Helemaal blij ermee

Aanbevelen? Ja
14-05-2024 Roos, Weesp

TOP

Nadat ik eerst één paar had besteld om te kijken of dit mijn klacht aan mijn hiel zou verbeteren ben ik snel overtuigd geraakt van deze zooltjes. Binnen een paar dagen is de klacht afgenomen. Ik wandel veel en zowel in mijn lage wandelschoenen als mijn halfhoge wandelschoenen passen ze prima. Wandelen is nu weer leuk!

Aanbevelen? Ja
14-05-2024 Lidy, Hoofddorp

Super

Voor mij geeft het op precies de juiste plekken een goede rust gevoel

Aanbevelen? Ja
14-05-2024 Anita , Doetinchem

Super fijne zooltjes

Fijne zolen zowel in platte schoenen als bij hakken zeker een aanrader!!

Aanbevelen? Ja
14-05-2024 Chantal Kamphof, Broekland

Top!

Fijne zolen, was een beetje sceptisch van te voren maar vanaf dat ik de zolen gebruik heb ik minder last van mijn onderrug. De zolen geven een fijne en goede steun. Echt een aanrader. Het op maat knippen stelt niet voor en ze passen in al mijn schoenen.

Aanbevelen? Ja
14-05-2024 Sandra Steffens , Eibergen
Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]