Reviews

Dít zeggen onze klanten

We hebben een naam hoog te houden!

Twee weken nadat u bij ons een bestelling heeft gedaan ontvangt u van ons via KIYOH-klantbeoordelingen een uitnodiging om uw ervaring met Footlogics te delen en te publiceren. Zodat méér mensen kunnen genieten van het gevoel van lekker lopen.

KIYOH onafhankelijke klantbeoordelingen

KIYOH verzamelt onafhankelijke klantbeoordelingen en is als enige door thuiswinkel.org gekozen voor haar leden.

De inlegzolen werken beter dan de op maat gemeten inlegzolen. Super goed product.
Stephan uit Nieuw Schoonebeek (10-2-2017)
Fijne zooltjes, snelle levering, goede communicatie, super service! De sensi zooltjes, prettig dragen zonder pijn.
Comfort zolen voor mijn man, geeft verlichting
Fam vd Laar uit Emmen (25-1-2017)
Duidelijke website. Snelle levering. Uitstekende service.
Dick uit Elst (2-1-2017)
Zooltjes t.b.v. pijn hielspoor. Al jaren gebruik ik deze, heb nu geen last meer van de hielspoor.
Harrie uit Wehl (2-1-2017)
Ik ben al meer dan 15 jaar bekend met orthopedische zolen; en als fysiotherapeut test ik voor Footlogics de inleg- en steunzolen die zij ontwikkelen. De steunzolen van Footlogics bevallen me uitstekend. Ik beveel ze zeker aan en test ze met plezier!
Fysiotherapie Pijnenburg en Roder (9-12-2016)
ben heel blij deze zooltjes te hebben ontdekt! ik wil niet meer zonder lopen! echt heel fijn om geen zere voeten meer te hebben, ook niet in m\’n schoenen met hakken!
Marianne uit Oisterwijk (4-11-2016)
Zeer uitgebreide site met in begrijpbare taal alles wat je maar wilt weten over podologie. Zeer gebruiksvriendelijk. Voor elk voetprobleem wordt een oplossing voorgesteld.
Denise (1-11-2016)
Ik heb de zooltjes voor de gevoelige voeten. Had eerst andere maar kon daar niet op lopen ,heb een mail gestuurd en zooltjes retour gedaan ,zonder bijbetaling kreeg ik andere en heb nu voor de 2e keer dezelfde gekocht want ik kan niet meer zonder. Grotendeels van mijn hielspoor klachten af.!
Ciska uit Drunen (5-10-2016)
Goed hulp gehad bij het kiezen van de juiste inlegzool. Geen last meer van mijn voeten na squashen. 🙂
Ayaz (23-9-2016)
Super, had veel pijn in voeten en onderbenen.
Deze klachten zijn nu verdwenen, heel tevreden over deze zooltjes.
Mariette uit Arnhem (14-9-2016)
De wetenschap dat je je product mag retourneren als het niet bevalt is een heel groot plusplunt. Voor mij de reden om bij Footlogics te kopen.
Frank uit Oirschot (20-8-2016)
Goede kennis van zaken , zoals verwacht mag worden.
Snelle levering met een goede prijs / kwaliteit verhouding!
Marcel uit Winschoten (19-8-2016)
Zeer tevreden. Na telefonisch overleg goed advies gekregen en werden de zooltjes zeer snel opgestuurd. Had ze de volgende dag al in huis!
Francisca uit Biddinghuizen (18-8-2016)
Inlegzolen besteld voor sport en werk,na deskundig advies.
Kwaliteit meer dan waard,mijn problemen zijn verholpen!
Albert (26-7-2016)
Duidelijk website, zodat er weinig te vragen is.
De zooltjes zou ik niet meer willen missen!
Annette uit Enschede (24-7-2016)
Snelle levering.En super dat je het binnen 30 dagen mag omruilen.Waar ik nog steeds pijn had bij steunzolen van 80 euro,zijn deze zalig voor mijn voeten.
Jacqueline uit Wijchen (23-7-2016)
ben zeer tevreden..aardige mensen en goede service..ga zo door!!
Karin uit Katwijk aan Zee (22-7-2016)
Ik heb meerdere zootljes gekocht, voor in mijn gewone schoenen en wandelschoenen. Ik heb daardoor geen last meer van mijn knie en lies als ik lang loop. Gebruik ze ruim anderhalf jaar.
Marion uit Berkel Enschot (22-7-2016)
Ik heb de kinderzooltjes afgenomen. Mijn dochter heeft niet meer geklaagd over pijn in haar voet sinds dat ze deze zooltjes draagt
Annelies uit Veenendaal (6-7-2016)
Erg kundig en vriendelijk personeel! Super service en duurzaam product.
Echt een aanrader
Roel uit Almelo (25-6-2016)
Super dat je alsnog kunt ruilen als je de zolen al gebruikt hebt! Heb de service niet hoeven gebruiken, maar was wel de reden dat ik de zolen hier kocht!
Anke (24-6-2016)
Snelle levering en top product. Eindelijk van de pijn in de voeten af!
Bas uit Vianen (24-6-2016)
Zooltjes waren niet bezorgd; gebeld. Geen discussie….gewoon nieuwe zooltjes opgestuurd gekregen met de mededeling dat als de eerste zending alsnog zou komen of ik deze terug wilde sturen.(helaas nooit aangekomen hier) Chapeau Moniek van klantenservice! Jij verdiend de warme douche!!
Lisette uit Berkel en Rodenrijs (24-6-2016)
Dit is voor mij versleten enkels een verlichting ook al heb ik elke dag veel pijn ik loop redelijk normaal
Ik vind dit een uitkomst en betaalbaar
Sylvia uit Den Haag (24-6-2016)
Ik kon niet meer lopen als ik mijn schoenen uitdeed. Doorgezakte voet leverde google op. Even heen en weer gemaild met Moniek en ik kreeg zo de zooltjes in de bus. Nooit meer zonder. Ze zitten heerlijk, ik koop vanaf nu al mijn schoenen een (halve) maatje ruimer zodat de zooltjes erin kunnen. Maar ook op blote voeten, op sandaaltjes of in pumps waar de zooltjes niet in passen loop ik nu lekker. Lifesavers die zooltjes van footlogics, ik heb extra paren besteld zodat ik ze niet steeds hoef om te wisselen.
Evelien uit Amsterdam (14-6-2016)
Fantastisch advies. Door diabetes heb ik al jaren last van mijn voeten. Met de Sensi inlegzolen ben ik zo goed als klachten vrij met het lopen.
Roy uit Den Haag (24-5-2016)
Super service en advies. Mijn medewerkers lopen de hele dag op goede werkschoenen, maar hadden vaak pijnlijke en vermoeide voeten. Met de comfort zolen krijg ik geen klachten meer over pijnlijke en vermoeide voeten aan het einde van een werkdag.
Pascal uit Rotterdam (21-5-2016)
Erg kundig en vriendelijk personeel! Steunzolen die echt helpen en die veel goedkoper zijn dan ‘op maat gemaakte’ steunzolen die eigenlijk niet beter zijn!
Klant (13-4-2016)
een snelle en goede levering zeker aan te raden
Klant (13-4-2016)
Goed product voor een goede prijs
Leen uit Schiedam (28-3-2016)
Communicatie en bereikbaarheid is perfect. app, fb, email, telefoon en of via de site Footlogics direct iemand te spreken. Zeer groot pluspunt is dat ik altijd dezelfde contactpersoon te spreken krijgt. Monique. Voor mij zeer fijn want ik hoef mijn verhaal maar 1 keer te vertellen. Een bedrijf wat meedenkt, helder en een groot voorstellingsvermogen heeft tussen afnemer en zijn/haar clienten.Geen verkooppraatjes, het is zoals het is en het maakt waar met we ze verkopen. Een zeer tevreden afnemer en clienten.
Klant (9-3-2016)
Ik heb al 2 verschillende zooltjes afgenomen en deze zijn naar volle tevredenheid. Ik wilde nog een paar zodat ik in elke schoen zooltjes heb…puur gemakzucht…mijn klachten zijn inmiddels verdwenen door het dragen van de zooltjes.Ik gebruik de Casual,comfort en de sensi
Inge uit Zandvoort (8-3-2016)
De zooltjes bevallen uitstekend , zowel met hardlopen als met wandelen en zorgen er al vier jaar voor dat (hielspoor) blessures achterwege blijven . Sterker nog : ik zou niet meer zonder kunnen ! Ik zou dan opnieuw problemen krijgen .
Willem uit Leiden (8-3-2016)
goed produkt. Ik was sceptisch over de zooltjes, omdat ik maatwerk zooltjes van de podothearpeut ken. Door de vele goede beoordelingen van dit product, ook internationaal, en de lage prijs, heb ik ze geprobeerd. echt fantastisch. Geen pijn meer aan de bal van mijn voet in mijn skischoenen. Ik heb de Comfort zooltjes gekocht, niet de sport.
Mijn vriendin heeft ze ook gekocht en was verbaasd dat ze veel beter hielpen dan de voor haar op maat gemaakte zooltjes van de podotherapeut.
Eelco (7-3-2016)
Er word snel geantwoord en problemen worden vriendelijk en snel opgelost.
Lisa uit Almere (24-2-2016)
Ben al klant sinds 2013 en ben nog steeds heel tevreden!
Willy uit Deurne (16-2-2016)
1x zaken gedaan en dat gaf mij een positief gevoel. Goed product, snelle levering, redelijke prijs.
Jan uit Zwolle (16-2-2016)
Voetzooltjes besteld.Snelle levering en werken zoals beloofd, goed dus!
Klant uit Heino (8-2-2016)
Ik heb bijna alle modellen geprobeerd. Erg tevreden over allemaal, vooral over de sportzolen en de korte modellen. Ik kan echt niet meer zonder! Snelle en correcte levering. Klachten worden professioneel opgepakt.
Lisa (4-2-2016)
Alle positieve, hierboven genoemde punten spreken voor zich; de zooltjes hebben mij vanaf het begin erg geholpen; ik ben 75 jaar en een aantal jaren geleden begonnen mijn voeten wat naar binnen te zwikken; knieën gingen pijn doen en de zooltjes hebben die problemen in korte tijd volledig gecorrigeerd. Ik draag ze overal in, tot aan mijn slofjes toe.
Dank Monique !
Helen uit St. Quentin de Caplong – Frankrijk (3-2-2016)
goede kennis van producten goede kwalitiet goede service
goede communicati goede facebook pagina
Rens uit Aadorp (22-1-2016)
Ik heb de inlegzooltjes besteld voor een doorgezakte voet. Na een paar dagen merkte ik al verbetering 
Rinus uit Katwijk (11-1-2016)
Hele fijne zooltjes, mijn voeten zijn er erg van opgeknapt door de steun die ik er van ondervind.
toen er iets aan de zooltjes snel stuk ging, kregen wij gelijk nieuwe toe gezonden.
Prima service!
Ellen uit Stellendam (2-1-2016)
Snelle levering. Wel eerst info gevraagd via de chat en uiteindelijk naar het juiste artikel verwezen.
Monique uit Rotterdam (2-1-2016)
Laat weten dat footlogic Sensi ultiem is voor mensen met Ledderhose. Hierdoor kan ik weer redelijk goed lopen in schoenen met verwisselbare binnenzool. Dit heb ik met geen enkele zool bereikt, zelfs de duurste handgemaakte exemplaren niet.
Martine uit Zwolle (29-12-2015)
Ik ben bijzonder te spreken over dit bedrijf, over de wijze van communicatie met Moniek!!!Ik ben blij met de zolen! 
W.M. uit Ermelo (29-12-2015)
Ik ben vooral erg tevreden over het product Footlogics Comfort. Ik geloof dat ik de zooltjes nu al voor t 2e jaar heb (als het niet al langer is) en ze zijn nu echt aan vervanging toe. Ik loop er elke dag op en als ik er een dagje niet op loop, mis ik ze gelijk. Top product! 
Moniek uit Sneek (7-12-2015)
Footlogic sensi is een heerlijk zachte steunzool en bevalt erg goed.
C. uit Vreeland (18-11-2015)
Snelle levering,vriendelijk telefonisch contact,fijn product
Renate uit Tilburg (31-10-2015)
Professioneel bedrijf dat zeer snel reageert op email en ook de producten snel aflevert. Ik had de verkeerde zooltjes besteld en binnen 2 dagen was alles geregeld en het verschil in aankoopbedrag
Rianne uit Uithoorn (28-9-2015)
Snelle levering en het werkt! Van mijn hielspoor af!
Liliane uit Amerongen (2-9-2015)
Degelijke producten. Reeds 3 jaar tevreden gebruiker.
Jan uit Heerjansdam (2-9-2015)
Snelle levering. Goede inlegzolen die mijn probleem oplossen.
Bianca (2-9-2015)
Snelle levering en zeer goede kwaliteit/prijs verhouding ! Zeer blij met maand uitproberen en eventueel terugsturen.
Is nog nooit nodig geweest!
Marion uit Etten-Leur (2-9-2015)
Supersnel en hele goede service.
Kitty (2-9-2015)
Levering is snel en gegarandeerd.
Nicole uit Appelscha (2-9-2015)
Snelle levering. Goede inlegzolen die mijn probleem oplossen.
Bianca (2-9-2015)
Snelle levering, en als je zelf een foutje maakt zijn ze coulant !!!
Michael uit Hoofddorp (26-8-2015)
Vlotte levering en als het even niet lukt met bestellen wordt je telefonisch uitstekend geholpen.
Harriët uit Leiderdorp (26-8-2015)
Ook toen de bestelling kwijt was kreeg ik na één telefoontje de volgende dag nieuw geleverd.
Piet uit ‘s Gravenzande (18-8-2015)
Ze maken waar wat ze schrijven!
Marion uit Westerhoven (16-8-2015)
Dit bedrijf heeft een hele goede service, nadat de post het liet afweten, stuurden ze na een telefoontje opnieuw het pakketje op zonder bijkomende kosten !
Rianne (12-8-2015)
Snelle levering en een product dat zijn belofte waar maakt (geen pijn meer in de voetboog)
Henk uit Rijswijk (11-8-2015)
Deze zolen helpen me echt. Heb mijn leven lang al voetproblemen, podologie hielp totaal niet maar nu kan ik weer door de stad banjeren zonder pijnlijke en vermoeide voeten.
Anita uit Amstelveen (11-8-2015)
Eerlijkheid, alles nakomen wat ze beloven. Een eerlijk en goed bedrijf. Paar keer gebeld met Moniek en kwam de belofte helemaal na. Wij hebben ook voor andere personen bij de Firma besteld en iedereen is tevreden.
Rob uit Rotterdam (11-8-2015)
Top service!! Ben heel blij met de zolen! Geen rugpijn meer!!
Anita uit Den Haag (11-8-2015)
Super snel leveren. Snelle reactie en communicatie
Andre uit Zwolle (11-8-2015)
Duidelijke Site snelle levering goeie service
Diana uit Rotterdam (11-8-2015)
Het lijkt me een mirakel! na één jaar dat ik van alles heb gedaan om mijn “hielspoor”kwijt te raken, oa .ook “shockwave” is van de eerste dag dat ik de “footlogics” begon te dragen de pijn verdwenen, en ik had hevige pijn, dat kan ik u verzekeren. Is het toeval? maar ik denk het niet. Ik ben zo tevreden dat ik nog 2 paar ga bij bestellen.
Zeer tevreden klant.
Marilou uit Mechelen (11-8-2015)
Door goede informatie op de website en de geleverde zooltjes binnen 2 weken van hielspoor af.
Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht maar mijn verwachtingen zijn echt overtroffen.
Pepijn uit Helmond (17-7-2015)
Goed product voor redelijke prijs.
Leen uit Schiedam (16-7-2015)
Overzichtelijke site, goede uitleg over de producten en snelle levering
Ellen uit Oostzaan (14-7-2015)
Ik sukkel al een tijdje met pijnlijke voetzolen. Probleem is na enkele weken zo goed als opgelost! Prijselijk en effectief!
Stef uit Halle (12-7-2015)
Comfort zooltjes. Probleem: last onder de voet; peesplaat en hiel. Indruk eerste middag: zit heerlijk ondersteunend en zacht. Indruk eerste week: ze zitten lekker, maar de zeurende pijn onder de voet lijkt erger te worden. Heerlijk als ik ze uit deed eind van de dag, maar ik ging er vanuit dat mijn voeten aan de zooltjes moesten wennen en hield vol. De dagen er na werd de pijn duidelijk minder en sinds gisteren krijg ik sterke hoop dat ik na 5 maanden straks toch weer eens langere afstanden kan wandelen en mijn sporten weer kan beoefenen!
Het gaat heel goed! Vanmorgen zonder noemenswaardige pijn 4 km gewandeld! Als het zo goed blijft gaan, ga ik zeker meer zooltjes bestellen!
Jantje uit Spanga (11-7-2015)
De snelheid van levering, de bruikbaarheid van de diverse steunzolen. Erg tevreden met steunzool voor lopen, werk enz geeft goede steun aan voet daar ik doorgezakte voet heb. Zeer tevreden met de sportsteunzool, lekker zacht voor demping en doch stevig aan zijkant
Mario uit Den Haag (18-6-2015)
Footlogics belooft altijd een oplossing te zoeken voor een probleem. Ik had per ongeluk mijn zolen ( je denkt na 3 x weet ik het wel) verknipt en kreeg nadat ik deze had geretourneerd gratis een nieuw paar opgestuurd.
Annette (18-6-2015)
Snelle levering en zooltjes passen prima in bijna al mijn schoenen. Inmiddels ook sportzolen besteld voor in mijn sportschoenen. In het begin even wennen met lopen en er best last van gehad. Geeft maar aan hoe slecht mijn voeten waren. Inmiddels zitten ze heel lekker en heb ik veel minder last van klachten.
Mirjam uit Rhoon (31-5-2015)
Snelle levering, het produkt is goed ik ben nu klachtenvrij.
Cindyy uit Kantens (9-11-2014)
Duidelijke website met goede informatie. Razendsnel een fijn product geleverd.
M. uit Rotterdam (7-11-2014)
Nazorg is uitstekend
Hein uit Susteren (6-11-2015)
De Footlogics Sensi is zeer geschikt voor gevoelige voeten. Na ruim tien jaar rolstoel, vijf jaar gewerkt om te leten lopen. Voeten waren niets meer gewend. Zooltjes van de podoloog waren te hard. Veel geld aan podoloog besteed, jammer want met de zooltjes van Footlogics gaat het nu goed.
Klant uit Bilthoven (6-11-2014)
Na contact, prima oplossing geboden. Daardoor vorig artikel ook behouden. Geweldige service. Pluim
Diana uit Limmen(1-11-2014)
Heb Morton’s Neuroom en kon nog net een uur zonder pijn lopen. Nu met de comfort inlegzolen ben ik helemaal van de pijn af! Geweldig!
Klant uit Arnhem (28-10-2014)
Ondanks dat de betaling nog niet binnen was omdat er iets mis was met het elektronische betaalsysteem heeft de mevrouw van Footlogics ze toch nog dezelfde dag op de post gedaan. Dat vind ik een goede service!
Marijke Stok uit Rotterdam (7-10-2014)
Ik doe aan recreatief hardlopen met af en toe een wedstrijdje van 5 of 10 of 15 km. Ik heb veel last gehad van hielspoor. Sinds ik de footlogics comfort plus in mijn loopschoen draag en ook in al mijn andere schoenen (ik heb dus meerdere setjes) heb ik nergens last meer van. In het begin moest ik er erg aan wennen, maar daar moet je even doorheen. Ik kan niet meer zonder en heb helemaal geen last meer van pijntjes in mijn voeten. Geweldig!
Jos Huethorst, Doetichem (07-10-2014)
Concrete adviezen en een echte oplossing. Het zooltje tegen hielspoor heeft bijna direct zo’n 85% van de pijn weggehaald.
Wils, ‘s Gravenhage (4-10-2014)
“gewoon” super
JanWillem van Es, Tiel (22-9-2014)
Na 3 paar zooltjes van podoloog, eindelijk zooltjes waar ik probleemloos op kan lopen.
Rob Cremers, Baarle
Ben er zeer tevreden over! Veel goedkoper dan zooltjes aan laten meten, maar ze zijn net zo goed!
Marloes Wielus (14-9-2014)
Goededag Moniek,

Je zult het wel vaker horen, maar ik wil je bedanken voor de zooltjes. Ik kreeg ze gister binnen (meteen uitgeprobeerd natuurlijk) en ik heb nu al bijna geen pijn meer bij het lopen. Yes! Vandaag een dagje weg en er de hele dag zonder pijnen, blaren o.i.d. op kunnen lopen, wat een wonder.

Voor de test vanavond mijn schoenen uit gedaan en vrijwel meteen kwam de pijn in mijn hiel weer terug. Ik zou willen dat ik jou en je webwinkel drie jaar geleden al ontdekt had, dat had me veel pijn gescheeld.

Je kunt van mij zeker een vervolgbestelling verwachten, maar ik wilde je mijn ervaring toch niet onthouden.
Groet,

Jorina
Ik heb aangemeten hardloopschoenen en kreeg toch last van knie omdat de linkervoet toch iets in de holte doorzakte. Ik heb daarom de sportzooltjes van Footlogics gekocht. Het loopt geweldig, geen last meer gehad. Ik kan het iedereen aanraden om dit bij soortgelijke klachten ook te doen, voor het geld hoef je het niet te laten. De zooltjes zijn prettig geprijsd.
R. van Ingen, Maarssen
Ik had grote blaren aan mijn rechtervoet na gebruik van de sport-inlegzool. Na telefonisch overleg ervoor gekozen een kleinere uit te proberen. Deze kosteloos een dag later thuis ontvangen,om in ieder geval te proberen… Prima service, klachten zijn ook vertrokken!
E. del Carmen uit Amsterdam
Hallo Footlogics Team,
Vanmorgen heeft de postbezorger de Footlogic “comfort plus” inlegzooltjes bezorgd. Ik heb ze direct in mijn schoenen gelegd en…….. fantastisch om weer zonder pijn te kunnen lopen. Bedankt voor de geweldige service, een warme douche waardig!
Groetjes uit Spanje…
Geachte Heer/Mevrouw,
Aan uw verzoek om reacties op te sturen wil ik graag voldoen en dus bij deze. Het is al weer een tijdje geleden dat de inleg/steunzolen voor mijn hielspoor echt op waren. Helaas vergoed mijn ziekenfonds nieuwe zolen niet (alleen het consult) echt leuk als je je realiseert dat nieuwe zolen € 140,= kosten en met een WAO red je dat dus niet. Dan maar zonder, die beslissing had natuurlijk wel consequenties, mijn wereld werd steeds kleiner en de kwaliteit van mijn leven werd ook steeds minder het leek alsof ik op brandende stompjes liep.

Toen ik op internet eens ging kijken wat hielspoor nu eigenlijk was kwam ik Footlogic tegen. Na wat gepieker of ik nu wel jullie zooltjes zou bestellen zonder consult, heb ik de knoop doorgehakt en heb ze, zoals u bekend is, besteld. De dag dat ze binnen kwamen heb ik ze gelijk in mijn schoenen gedaan en…… ik kon gewoon weer lopen. Natuurlijk ik zou liegen als ik zou zeggen dat de pijn ineens weg was, maar het wordt telkens minder en vandaag ben ik met mijn vrouw voor het eerst sinds tijden weer samen naar de markt geweest. Ik ben blij dat ik deze gok heb genomen want de prijs van jullie zooltjes is ook véél beter dan de prijs die ik bij een podoloog moest betalen.
Mijn dank hiervoor.

J. ten Berge
Geachte heer, mevrouw,

Wat een fake, die geweldige reacties op uw site ?. eerst maar eens zien… dacht ik

Had zo`n verschrikkelijke pijn in m`n voorvoet ( zenuwontsteking door ‘t doorzakken van de voorvoet en ook nog eens zo`n grote teenknobbel, die steeds meer pijn ging doen doordat er steeds meer gewicht op kwam te staan) dat ik de zooltjes direct in gebruik heb genomen. Wat een verademing, direct al geen pijn meer! Nadat ik hier in de regio een podoloog had gezocht en tot de ontdekking kwam dat er wel een erg lange wachttijd was en ik zo niet door kon lopen, heb ik deze zooltjes ?op gezond verstand? gekocht. De logica die erachter zat, stond mij zeer aan. Gisteren binnengekomen (wat een snelle bezorging!), en ik kan al niet meer zonder. Echt geweldig! Vooralsnog geen enkel probleem.

Over 30 dagen hoort u meer van mij. Misschien nu wat verborgen problemen, maar zoals het er nu voor staat denk ik over een extra paar.

Een aanradertje! Vaak de beste reclame?

Met vriendelijke groet,

Mevr. O.Brouwer, Leidschendam
Hallo Moniek,

Ik loop nu 14 dagen op de zolen. Mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Het is een uitkomst en ik wil ze dan ook iedereen aanraden die last heeft van overpronatie. Ook de lage rugpijn is stukken minder. Ik heb ze bij diverse mensen gepromoot en ik hoop dat ze ze gaan bestellen zodat ze zelf kunnen ervaren dat je leven een stuk aangenamer kan zijn.

Jullie geven aan dat je na een jaar de zolen versleten zijn: nou als ze over 3 maanden versleten zouden zijn komt er een nieuwe bestelling aan!

met vriendelijke groeten,

C. Spierings
Graag wil ik jullie even laten weten dat ik heel erg blij ben mijn Footlogics inlegzooltjes. Al een week verging ik van de pijn in mijn hiel.

Toen ik op internet ging zoeken onder “Hielspoor” kwam ik op jullie site. Ik heb meteen de “casual” besteld en de dag erna lagen ze al in de bus. Ze passen in de meeste schoenen en ze zijn een weldaad voor mijn voeten. Natuurlijk is de pijn in mijn hiel niet op slag verdwenen maar ik kan weer pijnloos lopen.

Bedankt!

Sonja Friedericks
Geachte heer, mevrouw,
Enkele weken geleden heb ik jullie High Heel Comfort insoles zooltjes gekocht en ik moet zeggen sinds ik deze zooltjes in mijn hoge hak laarzen heb ik geen pijn meer heb aan de bal van me voet. Dit is echt een uitkomst, ik kan nu teminste op hakken lopen in het verleden kon dit niet omdat ik dan naar een half uur al heel erg last had van brandige voeten. Echt super bedankt voor deze zeer lekkere comfortabale zooltjes, echt een pak van me hart kan niet anders zeggen. Ga binnenkort nog twee paar kopen.
Martina Krap
Geachte mevrouw, mijnheer,

Inmiddels heb ik de zooltjes in goed orde ontvangen en ik loop er fantastisch op. Zelfs orthopedische zolen die ik bijna 2 jaar geleden heb laten maken vanwege hielspoor kunnen er niet aan tippen. Dit zijn dus mijn 2e paren Footlogic zolen.

Hartelijk dank!

Marijke van der Schee
Geachte mijnheer/mevrouw

Ze zijn super !!!!!!!!!!!!!!!!

J. Cederpark
Goedenavond,

Ik heb ze ontvangen en direct in gebruik genomen. Voelt nu al prettig. Bedankt.

H. Koning van den Brink
Terug naar boven