Kiyoh fotolijstje 8.5

Dit zeggen onze klanten

We hebben een naam hoog te houden! Twee weken nadat u bij ons een bestelling heeft gedaan ontvangt u van ons via KIYOH-klantbeoordelingen een uitnodiging om uw ervaring met Footlogics te delen en te publiceren. Zodat méér mensen kunnen genieten van het gevoel van lekker lopen.

Meest recente onafhankelijke KIYOH klantbeoordelingen

Prima bedrijf

Zooltjes waren snel binnen en makkelijk op maat te knippen. Heel fijn om te weten dat ze geretourneerd mogen worden mocht dit misgaan of als ze toch niet passen! Dat gaf vertrouwen. Fijn materiaal en lopen heerlijk! Geen spijt dat ik ze heb genomen en bij dit bedrijf heb gekocht. Ook de zooltjes voor in mijn hoge hakken erbij besteld. Voldoen ook goed! Ga zo door!

Aanbevelen? Ja
31-01-2023 Callista , Elburg

Ik kan weer een stuk beter lopen.

De zooltjes hebben goed geholpen. Ik had veel last van de bal van de voorvoet. Het lopen gaat nu een stuk beter. Ik moet wel elke keer in het begin een beetje wennen aan de verdikking in het midden van de zooltjes.

Aanbevelen? Ja
31-01-2023 Jacomien , Groningen

Loop iets beter.

De zooltjes passen niet in mijn schoenen. Mijn schoenen zitten dan te strak. De halve zooltjes passen wel. Ik heb sinds het gebruik minder pijn aan mijn achillespeesontsteking. Bij de hele zooltjes viel de eerste dag het rode inzetstuk er uit... heb het er toen zelf maar weer erin gelijmd. Dat vond ik wel slecht.

Aanbevelen? Ja
31-01-2023 Jo , Apeldoorn

Heel fijn

Geen pijnlijke voeten na een dag werken.

Aanbevelen? Ja
31-01-2023 Frederike , Arnemuiden

Prima zolen / perfecte service

Niet alleen de zolen doen waar ik ze voor gekocht heb, ook de super service van Footlogics is aan te bevelen

Aanbevelen? Ja
30-01-2023 Agnes, Bocholtz

Wat een super fijne zooltjes.

Ben zo blij met deze zooltjes. Had enorme last van hielspoor. Heb het een aantal jaren ook gehad, maar te lang mee gelopen zonder iets. Heb er bijna een jaar last van gehad. Maar nu wist ik gelukkig direct wat het was, en zag deze zooltjes op internet. Direct besteld. Ik was er met 2 weken vanaf, echt waar. Het zijn echt super zooltjes. Ben er heel blij mee.

Aanbevelen? Ja
30-01-2023 Catharina Schouten, Zutphen

Fantastisch

Eindelijk geen pijn meer in mijn voeten. Echt heel goede zooltjes. Ik ga er na de vakantie nog een paar bestellen.

Aanbevelen? Ja
27-01-2023 Lisa, Almere

Verbazingwekkend. Ik loop weer zonder pijn.

Ik had last van mijn linkeronderbeen met lopen. Ook had ik last en pijn van mijn rechterhiel. Ik ben helemaal blij het is dankzij deze fantastische zolen verdwenen. Dank je wel!!

Aanbevelen? Ja
26-01-2023 Koos, Wijlre

Super

Vanaf het moment dat ik ze draag,is de pijn minder geworden. Ze geven erg veel steun en de bult bij mijn achillespees wordt minder. Wat een genot!!!

Aanbevelen? Ja
25-01-2023 Mary, Doetinchem

Goed met snelle service

Sport inlegzolen besteld voor in mijn skischoenen omdat ik vaak last van pijn onder mijn voeten. Met de zooltjes heb alleen de eerste ochtend nog wat last gehad daarna niet meer. Dus ik ben zeer tevreden over de inlegzolen.

Aanbevelen? Ja
25-01-2023 Arjan, Waalwijk

Goede pasvorm

Lopen goed voor mij,

Aanbevelen? Ja
23-01-2023 Karel, Koster

Loop op wolkjes

Pijn aan mijn middenvoetsbeentje, naar de 2de teen toe. Was al aan het masseren met magnesium olie wat al leek te helpen. Maar toen ik op de zolen erbij ging lopen was de pijn in een paar dagen weg. De super comfort plus zolen gebruikt

Aanbevelen? Ja
23-01-2023 Petra , Hoogeveen

Zooltjes voldoen prima

De suede uitvoering is voor gebruik in skischoenen te stroef bij het instappen.

Aanbevelen? Ja
23-01-2023 Paul Quint, WAGENINGEN

goede zool, maar niet helemaal voor mij.

heb meer baat bij hielspoorhakje.

Aanbevelen? Ja
19-01-2023 ed, Rheden

Goede inlegzolen

Veel staan en lopen is geen probleem met deze inlegzolen.

Aanbevelen? Ja
18-01-2023 Christiaan , Coevorden

De inlegzolen werken uitstekend

Sinds ik deze gebruik is de pijn in mijn hielen nagenoeg verdwenen

Aanbevelen? Ja
18-01-2023 Jim , Amsterdam

De enige oplossing voor hielspoor

Alles geprobeerd na een jaar hielspoor. De zooltjes gekocht en na 3 weken bijna vd pijn af. Wat een bijzonder iets.

Aanbevelen? Ja
18-01-2023 Diana Hagedoorn, Ommen

Met zooltjes lopen zonder pijn

Ik ben postbode en met deze zooltjes loop ik weer zonder pijn in mijn voet. Heel blij mee .

Aanbevelen? Ja
16-01-2023 Margreet , Ochten

Goede service en snelle levering.

Erg tevreden. Ik had in eerste instantie verkeerde zooltjes besteld en geretourneerd. Kreeg vervolgens een telefoontje om zeer goed advies om andere te proberen. Deze zooltjes zijn geweldig. Geen last neer van mijn hielspoor, terwijl ik hier toch erge last van heb gehad aan beiden voeten. Aanraader!

Aanbevelen? Ja
12-01-2023 Ciska , Houten

Redelijk confort

Heb nog niet zo lang gebruikt ze in mijn wandelschoenen die toch elke dag gebruikt,heb precies minder last van mijn rug en pijn in mijn benen,maar heb ze nog maar een week ,dus het resultaat is dan goed tot nu toe,zeker aanrader

Aanbevelen? Ja
11-01-2023 Patrick Vanlishout, Egruil

Het Sensi zooltje spreidt de druk op m’n voetzool, dit geeft meteen verlichting van pijn.

Meteen merkbaar dat de druk op pijnlijke, beurse plekken op m’n voetzool, door het gebruik van de Sensi zool verlicht werd.

Aanbevelen? Ja
10-01-2023 Henk, Amersfoort

Ze zijn goed

Ik heb ze eigenlijk pas 2 weken in gebruik en op dit moment voelt het wel goed! Maar ik denk zelf dat ik een paar nodig hebt met een hoger voetholte, zodat ik het nog beter kan vergelijken, om te zien welke beter aanvoelt!

Aanbevelen? Ja
09-01-2023 Richard Prince Mahulette , Tiel

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik koop al een aantal jaren zooltjes bij footlogics. De prijs en kwaliteit is meer dan prima. Nu voor het eerst helaas hielspoor zooltjes moeten kopen. Hopelijk gaan ze werken maar daarvoor heb ik ze nog te kort.

Aanbevelen? Ja
09-01-2023 Herman, Deventer

Heerlijke voetbed

Voetbed heerlijk zacht en niet zoveel druk op mijn hak

Aanbevelen? Ja
09-01-2023 Margreet , Blijham

Weer stevig in m´n schoenen

Met behulp van de correctiesteunzool (overpronatie) en hakverhoger (beenlengteverschil) van Footlogics sta ik eindelijk weer stevig in m´n schoenen. Kom zeker terug.

Aanbevelen? Ja
09-01-2023 Paul, Ommen
payment gateways
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo