Alléén bij Footlogics

30 dagen-geld-terug-garantie

Kosteloos ruilen en retour

Snelle bezorging in Nederland & België

Hoge hakken staan jou supervrouwelijk… maar je betaalt er wel een prijs voor. Je lichaamsgewicht komt bijna helemaal op je voorvoet terecht, met pijn en ongemak tot gevolg. Tenzij je de inlegzooltjes op deze pagina draagt. Ze nemen de overmatige druk weg die ontstaat wanneer je op hoge hakken loopt. Plaats dus snel je bestelling in onze webshop. Dan kan jij alle aandacht blijven stelen met je elegante killer heels.

Aanbevolen inlegzolen voor je hoge hakken

Footlogics High Heel Comfort €14,95

Straal op hoge hakken dankzij deze orthopedische steunzool Beoordeling: ★★★★★ (82 beoordelingen)

  • 3/4 corrigerende en veerkrachtige inlegzool
  • Neemt bij het lopen op hoge hakken overmatige druk weg op de bal van de voet
  • Verlicht vermoeide en pijnlijke kuiten en benen
  • Geschikt voor alle types damesschoenen met middelhoge tot zeer hoge hak, ballerina’s, wedges, sandalettes en plateaus

Wat klanten vinden

Geachte heer, mevrouw,
Enkele weken geleden heb ik jullie High Heel Comfort insoles zooltjes gekocht en ik moet zeggen sinds ik deze zooltjes in mijn hoge hak laarzen heb ik geen pijn meer heb aan de bal van me voet. Dit is echt een uitkomst, ik kan nu teminste op hakken lopen in het verleden kon dit niet omdat ik dan naar een half uur al heel erg last had van brandige voeten. Echt super bedankt voor deze zeer lekkere comfortabale zooltjes, echt een pak van me hart kan niet anders zeggen. Ga binnenkort nog twee paar kopen.
Martina Krap

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]