arrow left Terug naar overzicht

Hakken, hakken en nog eens hakken

Heerlijk! Zo ongelofelijk veel hoge hakken bij elkaar!

Dit is een fotoblog over mijn bezoek aan de tentoonstelling SHOES in Rotterdam.

  1.  Visschoen van Perugia (1893- 1977) Perugia praatte zelfs tegen zijn schoenen. Dat maakte hem net zo excentriek als zijn schoenen

  Alleen om op te staan en voor de gelegenheid uit het museum gehaald. Rode suede pump van Perugia. Uit de collectie van Perugia. Deze schoenen waren eigendom van actrice La Spinelli. Speciaal ontworpen voor haar extreem smalle voetjes.

‘Pijnlijk’ detail: nylondraden aan de bovenkant van deze doorzichtige sandaal. Auw!

Manolo Blanic. Sandaalje met opgestikte blaadjes. De veter knoop je hoog rond de kuiten

Manolo Blanic. Deze pump was te zien in de huwelijksscene van Carrie Bradshaw in de film ‘Sex and the City’. Oog voor de rug van de hak van Helena Angelique. Helena ontwierp haar schoenen samen met schilderes en  tattoo artieste Angelique Houtkamp. En dat is te zien. Humor, originaliteit en eigenheid is één van eerste dingen die bij je naar boven komen als je haar ontwerpen ziet.

Gewoon lekker over the top 🙂

Salvatore Ferragamo Ontwierp op 9 jarige leeftijd al schoenen voor de communie van zijn zusje. Zo’n broer wilde ik ook wel!

De opengewerkte laarzen zie ik niet direct elegant aansluiten rond mijn eigen Hollandse kuiten…

  Lovepumps…en liefdeslaarzen…

BlowUp Baby! Gipsy en tribal style… nooit meer door je hoeven zakken…

  Victor en Rolf  geinspireerd door boerenmeiden- en jongens…

Mijn favorieten

  Hoog, groot en veel…. van alles lekker Too Much en een vette knipoog naar de Flower-Power

Salvatore Ferragamo. Een superkwetsbaar en ragfijn geborduurd schoentje van Tavernelle kant. Ozo mooi. Het ontwerp doet me denken aan fonkelende glas-in-loodramen

 

                Salvatore Ferragamo. Smaakvolle verfijning en klasse, oog voor detail en afwerking

En deze heeft het allemaal… De orchidee pump van Jan Jansen. Hoog, humor, stoer en sexy

Hadden de dames vroeger nu ook maar Highheelcomfort inlegzooltjes gehad. Heel veel hoge hakken hadden dan vast een stuk lekkerder gelopen. Footlogics heeft inlegzooltjes waarmee je op alle hakken van alle tijden heerlijk loopt.

Over de schrijver
dropdown

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

payment gateways
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo