Pijltje naar links Terug naar overzicht

Footlogics is genomineerd voor de Shopping Awards van Thuiswinkel.org!

De afgelopen 24 jaar hebben wij heel veel mensen blij gemaakt :).
Met onze Footlogics inlegzolen kunnen je voetklachten heel goed verholpen worden of in ieder geval worden teruggedrongen en het effect kan meteen voelbaar zijn.

Mensen die we overtuigden en die jou voorgingen, zeggen: ‘hier was ik naar op zoek’! ‘Ik voel me zekerder met lopen’. ‘Super, mijn voetproblemen zijn opgelost!’ ‘Ik kan weer met mijn vrouw naar de markt op zaterdag..’

Met deze nominatie willen we iedereen bedanken die de afgelopen 24 jaar aan Footlogics heeft meegewerkt.

Wij zijn trots waar wij als Footlogics nu staan en wat we bereikt hebben.
De kracht van ons Footlogics Team van webdesigners tot voetspecialisten, tekstschrijfster tot onze Creative Artist en SEO/SEA specialisten. Van Petra ‘van de YouTube oefeningen’, de mensen die al onze pakjes inpakken en versturen én de waardering van onze klanten is hierbij van onschatbare waarde.

Stemmen op Footlogics doe je hier.. Dank je wel alvast!

shopping awards

Moniek van Team FOOTLOGICS

Over de schrijver
Dropdown icoon

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]