Moniek
Moniek

Hulp nodig?

Met onze Steunzolenkiezer helpen wij je aan de steunzool die het beste bij jou past!
Probeer de steunzolenkiezer

Als je last vaak last hebt van vermoeide benen of vermoeide kuiten, is het belangrijk om de oorzaak op te sporen. Heb je vaak pijn en een vermoeid gevoel in de kuitspieren of aan de binnenkant van de benen, met name in de knieholtes? Dan is het goed om eerst te kijken of je misschien last hebt van spataderen. In dat geval kun je het beste even langs de huisarts gaan, hij of zij kan je verder adviseren.

Vermoeide benen en vermoeide kuiten door slechte bloedcirculatie

Een veelvoorkomende oorzaak van vermoeide benen en vermoeide kuiten is een slechte bloedcirculatie. Te veel zitten met de benen over elkaar of het dragen van erg strakke broeken moet je dan ook zien te vermijden.pijnlijke-vermoeide-benen

Overpronatie (wanneer de voet en enkel licht naar binnen draaien tijdens het lopen) zorgt ook voor extra belasting van de kuitspieren, waardoor vermoeidheid in de voeten en benen ontstaat. De vermoeidheid is dan vaak zelfs nog te voelen als je ’s avonds in bed ligt.

Overpronatie corrigeren, neemt klachten weg

Door de voeten te corrigeren met steunzolen voor overpronatie, komen de voeten in de juiste stand te staan waardoor je looppatroon onmiddellijk verbetert. De beenspieren worden niet meer overbelast, de doorbloeding verbetert en benen en voeten voelen niet meer vermoeid aan.


Aanbevolen steunzolen bij pijn in je benen:

Naar alle inlegzolen van Footlogics

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]