Moniek
Moniek

Hulp nodig?

Met onze Steunzolenkiezer helpen wij je aan de steunzool die het beste bij jou past!
Probeer de steunzolenkiezer

Last van zere voeten? Doe er wat aan!

Pijnlijke, vermoeide en zere voeten. Je bent de enige niet. Slippers, verkeerd schoeisel, oude schoenen of te hoge hakken, het kunnen allemaal oorzaken zijn waardoor je last hebt van zere voeten.

Maar als je eenmaal een zere voet hebt, dan zit je er maar mee. Vaak letterlijk want lopen doet pijn dus dat doe je liever niet.

Een zere voet door blessure

Heb je een sportblessure of heb je je voet gestoten of is er iets zwaars op je voet terecht gekomen? Dan heb je duidelijk een blessure en die veroorzaakt een zere voet. In dat geval kun je de pijnlijke en wellicht gezwollen plek koelen met een ijspakking en insmeren met een zalf tegen blauwe plekken. De zwelling moet na een dag of twee afnemen en je moet je tenen wel kunnen bewegen. Anders wordt het tijd voor een bezoekje aan de huisarts om uit te sluiten dat je zere voet een gebroken voet is.

Zere voeten door hoge hakken

Na een avond uit op blote voeten naar huis.. dat is nog niet zo erg. Maar de blijvende voetklachten die bij het dragen van hoge hakken optreden kunnen erg vervelend zijn. Van vrij onschuldige klachten als ingegroeide teennagels, blaren, eeltknobbels, eksterogen, vermoeide en zere voeten tot ernstige voetklachten als bijvoorbeeld metatarsalgie (het doorzakken van de middenvoetsbeentjes), morton-neuroom (ontsteking van de middenvoetsbeentjes) gewrichtspijn en een pijnlijke achillespees. Hoge hakken dwingen tot het lopen op de bal van de voet. Je tenen worden naar voren gedrukt en bij iedere stap die gezet wordt, komt het lichaamsgewicht met extra kracht op de voorvoet terecht.

Daar wil je toch een oplossing voor?

Je kan zeker een gedeelte van de klachten verhelpen door goed passende schoenen te dragen en je voeten op de juiste manier te verzorgen. Nauwe schoenen, of schuin afgeknipte teennagels dragen natuurlijk niet bij aan het loopcomfort. Wij pakken het probleem bij de kern aan en verdelen de druk op de voet door de corrigerende en ondersteunende pasvorm. Het ontwerp van onze inlegzolen werkt corrigerend en verdeelt het lichaamsgewicht over de hele voet. De voorvoet wordt ontlast, waardoor eventuele klachten verminderen of verholpen worden. Terwijl de zooltjes hun werk doen voelt de zachte toplaag van de zooltjes heerlijk comfortabel en kun je pijnloos van je hoge hakken genieten!
Hielspoor symptomen

Langdurig last van zere voeten

Heb je al langer last van zere voeten? Dan is het aan te raden om corrigerende inlegzooltjes te dragen die je looppatroon corrigeren. Met de juiste zooltjes ervaar je al snel vermindering van de klachten omdat ze niet alleen ondersteuning bieden aan de voet en enkel maar ook een schokdempende werking hebben. Zere voeten moeten met zorg en zachtheid worden behandeld. Deze zooltjes voelen stevig maar heerlijk comfortabel aan. Zere voeten behoren snel tot het verleden.

Naar alle inlegzolen van Footlogics


Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]