Pijltje naar links Terug naar overzicht

Footlogics inlegzolen in sandalen en open schoenen? Ja, dat kan!

Heb je pijn in je voeten, hielpijn of hielspoor? Dan draag je meestal geen sandalen of open schoenen, dat veroorzaakt alleen maar extra pijn. Jammer, sandalen zijn natuurlijk heerlijk luchtig.

Wij hebben de oplossing!

Je kunt je gewone schoenen best eens afwisselen met een sandaaltje of open schoen. Hoe? Met onze 3/4 Casual. Dat loopt heerlijk! Om schuiven te voorkomen plak je de Casuals (net als onze HighheelComforts) vast met *adhesieven.

Ik testte het voor je.

Tijdens mijn vakantie op Curacao heb ik alleen maar op sandalen gelopen. Mét Casuals. Mijn voeten werden precies op de juiste plaats ondersteunt dus géén pijnlijke, vermoeide voeten aan het eind van de dag.

Natuurlijk, als je ze uit hebt is het zooltje zichtbaar maar als je ze draagt zie je daar helemaal niets van.

Wil je óók lekker lopen op je sandalen. Bestel dan Footlogics Casual. Vermeld bij je bestelling ‘Plakkers’. Dan sturen wij een setje adhesieven mee.

We wensen je veel loopplezier!

Over de schrijver
Dropdown icoon

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]