Pijltje naar links Terug naar overzicht

Steunzolen bij de podoloog of online bestellen?

Je voeten zijn hartstikke belangrijk: ze staan immers aan de basis van je lichaam en dragen jouw gewicht de hele dag. Het is dus terecht dat je ze goed verzorgt en als ze overbelast zijn, wil je ze ontzien. Bij heftige, terugkerende of chronische klachten is dat niet voldoende.
Met steunzolen verminderen de meest klachten of ze verdwijnen helemaal. Het is vaak niet nodig om je steunzolen bij een podoloog aan te laten meten. Onze prefab steunzolen zijn namelijk speciaal ontworpen voor de meest voorkomende klachten.

Het verschil tussen steunzolen van de podoloog en prefab zooltjes

Een podoloog kan met behulp van speciale apparatuur je voeten doormeten op drukpunten. Aan de hand daarvan worden de steunzolen op maat gemaakt. Bij hele specifieke klachten of voetafwijkingen is dit zeker aan te raden.
Veel andere klachten kunnen verholpen worden met een vrij standaard oplossing. Als je bijvoorbeeld hielspoor hebt, moet het zooltje altijd voldoende stevige steun bieden onder de voetboog. Daar heb je geen bezoek aan de podoloog voor nodig. De aanpassingen in Footlogics zijn vrijwel gelijk aan de belangrijkste aanpassingen van een zooltjes van de podoloog. De aanpassingen die een podoloog in zijn of haar zooltjes maakt bij de meest voorkomende voetklachten zijn namelijk vrij universeel. Voetboogsupport moet een een bepaalde hoogte en stevigheid hebben om te kunnen helpen.
Om het voor jou makkelijk te maken, hebben wij op onze website een zeer uitgebreid overzicht van meer dan 50 voetklachten beschreven met de symptomen en behandeling. Footlogics kunnen helpen bij al deze klachten

Passend zooltje voor jouw klachten

Staan jouw klachten erbij? Dan vind je hier ook meteen welke Footlogics steunzolen wij aanraden. Deze steunzolen zijn allemaal speciaal ontworpen voor de meest voorkomende klachten. Naast de klachten die je hebt, is het ook belangrijk dat je weet in welke schoenen je de steunzolen (het meest) zal gaan dragen. Maar ook daarover lees je ons advies.
Staat jouw klacht er niet tussen , kom je er toch niet uit of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Daar zijn wij voor en we helpen je graag.

Bespaar veel geld en moeite

Door je steunzolen online te bestellen, bespaar je jezelf op de eerste plaats veel geld. Steunzolen van de podoloog zijn zeker 5 keer zo duur. Bovendien hoef jij de deur niet uit en heb je ze snel in huis. Last but not least: wij hanteren de unieke 30 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie en je kunt Footlogics net als aangemeten zooltjes vergoed krijgen van je zorgverzekering.
Overtuigd? Zoek dan meteen jouw steunzolen uit op basis van de klachten die je hebt!

Steunzolen uitzoeken op basis van je voetklachten

Over de schrijver
Dropdown icoon

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]