Pijltje naar links Terug naar overzicht

Wij presenteren: een nieuwe generatie inlegzolen! :)

Tatá!

Wij presenteren de gloedjenieuwe uitvoeringen van de Footlogics Comfort en Footlogics Comfort Plus!

We leggen je graag even uit wat we het afgelopen jaar allemaal gedaan hebben en we beloven alvast, de vernieuwde Footlogics Comfort en Comfort Plus waren het wachten waard!

Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest om de totale productie van al onze inlegzolen te verplaatsen naar onze fabriek in Barcelona- Spanje waar we ruim 14 jaar mee samenwerken. Zij maken voor ons al de Highheelcomfort, Sports, Sensi, KIDS en Comfort Plus oude stijl en daar komen nu de Comfort, Casual en de vernieuwde Comfort Plus bij!

Deze uitvoeringen kwamen vroeger uit China en dat leidde regelmatig tot kwaliteits- en leverproblemen. We brengen nu alles onder in Spanje en dat betekent 100% eersteklas Europese kwaliteit! Onze fabriek heeft een eigen team van voetspecialisten, ontwikkelaars en designers. Ze leveren o.a. aan podologen, voetbalclubs, de grotere sport, en schoenmerken als Mephisto en zelfs modehuizen als Valentino 😊.

Deze verhuizing was meteen een mooie gelegenheid om de ontwerpen van onze inlegzolen te verbeteren. Zo worden de nieuwe zooltjes niet meer gemaakt van hard EVA rubber. Zooltjes van stug EVA geven een minder natuurlijk draaggevoel, zijn niet altijd fijn voor heel gevoelige voeten en gaan minder lang mee. Daarom zijn we overgestapt naar een andere soort flexibel maar stevig PU rubber: veerkrachtiger, dempender én duurzamer.

Daarnaast hoorden we regelmatig dat de oude Comfort Plus door de plastic shell niet meer in alle schoenen paste. Die hebben we in de nieuwe uitvoering weggelaten. Natuurlijk zijn ondersteuning en demping gebleven zoals je van ons mag verwachten: uitmuntend!

Onze nieuwe zooltjes voelen zachter aan dan je gewend bent maar de support en daarmee de werking is precies hetzelfde gebleven. Probeer het maar eens uit. De eerste reacties zijn heel enthousiast en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! We hebben voor onze nieuwe inlegzolen de ideale combinatie gevonden tussen support, demping en draagcomfort.

Wij zijn superblij met deze geweldige nieuwe generatie inlegzolen waar we trots op zijn. En we zijn ervan overtuigd dat jij dat ook bent als je de zooltjes in je schoenen doet 🙂

We wensen je veel loopplezier!

Vriendelijke groeten, Moniek van team Footlogics 😊

Over de schrijver
Dropdown icoon

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]