Uitgelicht: het verschil tussen Comfort en Comfort Plus

In dit blog vertellen we je wat precies de verschillen én overeenkomsten zijn tussen onze Footlogics Comfort en Comfort Plus zodat je voor jouw voeten en klachten en naar jouw wensen de juiste keus kunt maken 🙂

Comfort Plus en Comfort: de overeenkomsten

Beide uitvoeringen werken precies hetzelfde: het rubber heeft dezelfde hardheid, de voetboogondersteuning is even hoog en de voorvoet- en hielpads zijn hetzelfde (alleen de kleur van het latex verschilt). Beide zooltjes zijn ademend, vochtabsorberend- en afvoerend in de vorm van waterdamp

Comfort Plus en Comfort: de verschillen

Het grote verschil tussen Footlogics Comfort (E 26,95) en Comfort Plus (E 34,95) is de toplaag met hun eigen specifieke kwaliteiten en eigenschappen.

Comfort Plus heeft een echt suede lederen toplaag, dat is de onderlaag van leer. Suede voelt lekker zacht aan de voeten en daarnaast is leer warmte-regulerend. Dat betekent behagelijk warme voeten in de winter, koele voeten in de zomer.

Footlogics Comfort heeft een toplaag van hetzelfde materiaal (kunstdraad) waar de betere sportmerken hun sportkleding van maken. Deze toplaag heeft een licht structuurtje wat ‘dove’ tintelende voeten kan helpen voorkomen. Fijn als je daar snel last van hebt..

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies neem dan gerust contact met ons op; we helpen je met plezier!

Alvast veel loopplezier gewenst!