Pijltje naar links Terug naar overzicht

Uitgelicht: het verschil tussen Comfort en Comfort Plus

In dit blog vertellen we je wat precies de verschillen én overeenkomsten zijn tussen onze Footlogics Comfort en Comfort Plus zodat je voor jouw voeten en klachten en naar jouw wensen de juiste keus kunt maken 🙂

Comfort Plus en Comfort: de overeenkomsten

Beide uitvoeringen werken precies hetzelfde: het duurzame PU rubber heeft dezelfde hardheid, de voetboogondersteuning is even hoog en de voorvoet- en hielpads zijn hetzelfde (alleen de kleur van het latex verschilt). Beide uitvoeringen zijn ademend, vochtabsorberend- en afvoerend in de vorm van waterdamp

Comfort Plus en Comfort: de verschillen

Het grote verschil tussen Footlogics Comfort (E 26,95) en Comfort Plus (E 34,95) is de toplaag. Beiden hebben hun eigen specifieke kwaliteiten en eigenschappen.

Comfort Plus heeft een echt suede toplaag. Suede is de onderlaag van leer. Suede voelt lekker zacht aan de voeten en is daarnaast warmte-regulerend. Dat betekent behagelijk warme voeten in de winter, koele voeten in de zomer. Het leer wat wij gebruiken komt zo van de lap en niet versneden of verlijmd.

Footlogics Comfort heeft een toplaag van hetzelfde materiaal (kunstdraad) wat de betere sportmerken gebruiken om hun sportkleding van te maken. Deze slijtvaste toplaag heeft een licht structuurtje wat ‘dove’ tintelende en vermoeide voeten kan helpen voorkomen. Fijn als je daar (snel) last van hebt..

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies neem dan gerust contact met ons op; we helpen je met plezier!

Alvast veel loopplezier gewenst!

Over de schrijver
Dropdown icoon

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]