Footlogics SENSI in sportschoenen? Ja, dat kan!

Footlogics SENSI in sportschoenen? Ja, dat kan!

Voetpijn en sporten; een vrij pijnlijke combinatie. Je voeten hebben veel te verduren en het voetbed in je sportschoenen geeft vaak onvoldoende ondersteuning.  Sportschoenen verdwijnen dan meestal onderin de kast. Niet nodig! Probeer Footlogics Sensi eens. Footlogics Sensi is de perfecte zool bij heel gevoelige voeten maar je kunt met Footlogics SENSI ook heerlijk sporten!

De combinatie van iets verlaagde support, de toplaag van plastazote (geheugenschuim) en gelpads onder de voorvoet en hiel geeft je voeten een heel lekker gevoel van comfort, stabiliteit en contact met de grond. En dat heb je juist nodig als je voetbalt, met gewichten werkt, cardiotrainingen volgt, hardloopt of de step op en af danst.

En ik kan het weten; ik gebruik de SENSI inlegzooltjes altijd bij bodypump en bootcamp.  Footlogics Sensi is vast ook iets voor jou!

Moniek van Footlogics