Pijltje naar links Terug naar overzicht

Footlogics SENSI in sportschoenen? Ja, dat kan!

Footlogics SENSI in sportschoenen? Ja, dat kan!

Voetpijn en sporten; een vrij pijnlijke combinatie. Je voeten hebben veel te verduren en het voetbed in je sportschoenen geeft vaak onvoldoende ondersteuning.  Sportschoenen verdwijnen dan meestal onderin de kast. Niet nodig! Probeer Footlogics Sensi eens. Footlogics Sensi is de perfecte zool bij heel gevoelige voeten maar je kunt met Footlogics SENSI ook heerlijk sporten!

De combinatie van iets verlaagde support, de toplaag van plastazote (geheugenschuim) en gelpads onder de voorvoet en hiel geeft je voeten een heel lekker gevoel van comfort, stabiliteit en contact met de grond. En dat heb je juist nodig als je voetbalt, met gewichten werkt, cardiotrainingen volgt, hardloopt of de step op en af danst.

En ik kan het weten; ik gebruik de SENSI inlegzooltjes altijd bij bodypump en bootcamp.  Footlogics Sensi is vast ook iets voor jou!

Moniek van Footlogics

Over de schrijver
Dropdown icoon

Moniek Martens - Gediplomeerd Voetkundig Adviseur Moniek Martens is naast oprichter Jeroen Schiks, mede-eigenaresse én het gezicht van Footlogics Inlegzolen. Als gediplomeerd Voetkundig Adviseur helpt zij je graag met professioneel advies zodat jij weer lekker kunt lopen zonder pijn. Ook deelt ze haar uitgebreide kennis met objectieve informatie over voetklachten en -oplossingen op het blog van Footlogics. Footlogics werkt met een team van specialisten op het gebied van podologie, technici, tekenaars, schoenontwerpers, voetspecialisten en materiaaldeskundigen. In hun fabriek in Barcelona ontwikkelen zij inlegzolen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zij stellen op het gebied van werkzaamheid, draagcomfort, duurzaamheid, vochtafdrijving, veerkracht, schokabsorbtie en design.

Anderen bekeken ook

Betaalmogelijkheden
Webshop keurmerk logo Thuiswinkel Waarborg logo Avg ok logo Shopping Awards
[]