Steunzolen voor slippers en sandalen

Het zonnetje schijnt, de zomer begint! Heerlijk om je zomerkleding te voorschijn te halen. Wég met de truien en jassen, weg met mutsen en sjaals. En ook weg met die laarzen. Slippers en sandalen wil je aan…

Er is alleen één probleem. Je slippers bieden nul ondersteuning en die sandalen, daar kun je ook geen dag op slenteren langs de boulevard. Trek je ze toch maar aan? Dan zijn pijn in je voeten of rug het gevolg.
Dan heb ik heel goed nieuws voor je: steunzolen voor slippers en sandalen!

Steunzolen in slippers, dat zie je toch zitten?

Dat zou je denken hè? Maar dat valt reuze mee!
Speciale steunzolen voor slippers vallen niet over de hele lengte van de zool maar van de hielkuip tot na de voetboog. Je tenen kunnen vrij bewegen, terwijl de voeten goed worden ondersteund onder de voetboog.
Als je erop loopt, zie je er vrijwel niets van.

Steunzolen in slippers, die glijden toch alle kanten op?
Dat zou je denken hè? Maar dat valt reuze mee!
Natuurlijk blijven steunzolen in gewone schoenen keurig op hun plaats zitten. Maar wij leveren speciale dubbelzijdige plakkertjes bij de steunzolen voor slippers en sandalen. Daarmee blijven ze de hele zomer zitten. Wil je jouw steunzolen in verschillende slippers of sandalen plakken? Dan trek je ze voorzichtig los. De plakkracht is groot genoeg om meerdere keren te wisselen.

Steunzolen in slippers, daar heb ik dus na de zomer niks meer aan?
Dat zou je denken hè? Maar dat valt reuze mee!
De steunzolen voor slippers en sandalen die wij adviseren zijn de Footlogics Casual. Deze passen in alle typen dames- en heren instapschoenen met lage hak. Maar ook in sneakers, bootschoenen, loafers en zelfs in fietsschoenen.

Ze geven ondersteuning bij – of ter voorkoming van ­– hielpijn, pijn aan de achillespees, scheenbeenpijn, overpronatie en metatarsalgie.

We hebben een filmpje voor je gemaakt waarop je kunt zien hoe je de steunzolen in slippers plakt. Bekijk het filmpje hier.